Torsdagskurs dagtid ojämna veckor.

Vi är en grupp på 6 deltagare som träffas varannan torsdag 8 ggr och sedan fortsätter man och kör en ny omgång. VI tränar alla moment som markeringar, dirigeringar, närsök och stora sök. När ev någon ska starta på prov eller tävling kan vi hjälpas åt och träna inför detta. Vi gör ett sommaruppehåll och ett vinteruppehåll. Alla tar med sig 4 dummisar varje gång och alla hjälps åt att vara funkisar vid varje träningstillfälle. Man kan vara med om man vill underhålla sin hund med träning eller om man har som mål att tävla. Vi tränar året om annars.

Pris: 1900 kr 8 ggr a 2 timmar

Vart: Farsta

Tid : kl 10-12

Start: när vi fått ihop 6 deltagare

1 thought on “Torsdagskurs dagtid ojämna veckor.”

  1. Jag är intresserad om du får ihop en bra grupp. Har en unghund på 18 mån som har bra grunder. Har startat på Flatmästerskapet med fint resultat. Redo att starta b-prov. Behöver träna lugnt med andra, fotgående och passivitet jobbar vi på.

    Reply

Leave a Comment