Working-Test kurs heldag, 4 Platser kvar

Vi börjar dagen att berätta vilka regler som finns och vad man få göra och inte göra. Sedan sätter vi igång och tränar på några stationer. Vi kommer gå efter en skytt och vi har kastare ute. Exakt som det är på tävling, men ni får hjälp med att fundera hur ni ska lösa varje moment/arbete på stationerna. Vi pratar efter varje deltagare som kört vad som gått bra och vad man kunde ha förbättrat. Lunch kommer att finnas och då får hundarna vila en stund medans vi äter och tar en fika. Efter lunch tränar vi på olika stationer precis som det är på tävling och då har vi även där en skytt, en kastare och en “domare”. Ni kommer få nummerlappar som lottas ut och ni kommer gå i nummerordning när ni “startar”. Då får ni känna på lite hur en tävlingssituation är, men självklart får ni hjälp och stöd från oss. Eran hund måste vara orädd för skott och ha hört det förut. Har ni varit i eller i närheten ett område med afrikansk svinpest så måste ni tänka på att sanera er. Mera info kommer senare i pm.

Vart: Sorunda/Nynäshamn

Pris: 1400 kr lunch och fika ingår.

Datum och tid: 12 november kl 10-16

Antal deltagare: 8 st. 4Platser kvar.

Anmälan sker till lena@jaktkurs.se

Leave a Comment