Torsdagkurs dag tid kl 12-14

Det finns 2 platser nu på dagkursen jämna veckor kl 12- 14

Vi är en grupp på 6 deltagare som träffas varannan torsdag 8 ggr och sedan fortsätter man och kör en ny omgång. VI tränar alla moment som markeringar, dirigeringar, närsök och stora sök. När ev någon ska starta på prov eller tävling kan vi hjälpas åt och träna inför detta. Två gånger per år, vår och höst så kör vi en dubbellektion 10-14 och då är vi på något ställe där vi även skjuter och ev har vatten. Denna dag är det stationer och man delar upp sig i grupper och tränar. Vi gör ett sommaruppehåll och ett vinteruppehåll. Nu börjar en ny omgång den gör sommaruppehåll efter den 15 juni och börjar den 10 aug och vinteruppehåll är i dec till slutet på januari. Alla tar med sig 4 dummisar varje gång och alla hjälps åt att vara funkisar vid varje träningstillfälle. Man kan vara med om man vill underhålla sin hund med träning eller om man har som mål att tävla. Vi tränar året om annars.

Pris: 1800 kr 8 ggr a 2 timmar

Vart: Farsta

Datum: 1-2. 15/6, Dubbel, 3, 10/8, 4, 24/8, 5, 7/ 9, 6-7, 21/9 dubbel och 8, den 19/10.

Anmälan sker till: lena@jaktkurs.se

Leave a Comment