Jaktkurser

Published on maj 31st, 2021 | by lena

0

WT kurs den 17 juli. Fullt

Vi kommer göra olika stationer beroende på vilken klass man är i. Det kommer bli markeringsuppgifter för Nybörjarklassen och markering och dirigeringar för öppenklassen . Man får vara helt nybörjare, bara man vet att hunden vill apportera och att du vet att hunden inte är skottberörd. Vi kommer ha en skytt med gevär vid varje station. När alla gjort stationen så går vi igenom vad som vad rätt och vad man drar poängen från 20 som man har när man startar varje station. Då kan man tänka och försöka ändra sig till nästa station. Det kommer finnas station med vatten också. Vi avslutar vid 15.15 tiden med fika och bulle. Då tar vi och pratar igenom dagen.

Vart: Gålö

När: den 17 juli kl 11,30-15,30 Fika och bulle/kaka ingår i priset.

Pris: 650 kr

Antal deltagare: 8 platser Fullt

Anmälan sker per mail till : lena@jaktkurs.se
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back to Top ↑