Jaktkurser

Published on april 27th, 2021 | by lena

2

WT kurs den 5 juni kl 9-13. 2 platser kvar.

Vi kommer göra olika stationer beroende på vilken klass man är i. Det kommer bli markeringsuppgifter för Nybörjarklassen och markering och dirigeringar för öppenklassen . Man får vara helt nybörjare, bara man vet att hunden vill apportera och att du vet att hunden inte är skottberörd. Vi kommer ha en skytt med gevär vid varje station. När alla gjort stationen så går vi igenom vad som vad rätt och vad man drar poängen från 20 som man har när man startar varje station. Då kan man tänka och försöka ändra sig till nästa station. Det kommer finnas station med vatten också. Lunch igår i priset och den äter vi vid ca12.30. Då tar vi och pratar igenom dagen och äter och njuter in i det sista.

Vart: Gålö

När: den 5 juni kl 9-13 lunch och macka ingår i priset.

Pris: 700 kr

Antal deltagare: 6-8 st 2 platser kvar

Anmälan sker per mail till : lena@jaktkurs.se
2 Responses to WT kurs den 5 juni kl 9-13. 2 platser kvar.

  1. Kerstin Hedin says:

    Anmäler mig, Kerstin & mia till WT kurs 5 juni

  2. Kerstin Hedin says:

    Anmäler mig Kerstin & Mia till WT Kurs 5 juni

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back to Top ↑