Jaktkurser

Published on mars 7th, 2021 | by lena

3

Internatkurs den 29-30 maj. Fullbokat reservplats kan ev komma.

Planering för helgen är:. I två dagar tränar vi apportering och vi börjar på lördag kl 9 och delar in oss i två grupper. Tränar fram till lunch och fortsätter sedan fram 16-17 tiden på kvällen. De som vill sova kvar har bokat rum på Horsfjärdens installerar sig nu och vi äter en gemensamma middag som vi alla tar med sig själv. Söndag: Frukosten har man också tagit med sig själv och vi börjar träningen kl 9 och fortsätter fram till lunch. Då vi också kollar att rummen är städade och fina för dom som har sovit kvar. Träningen fortsätter sedan fram till 16- tiden. Under helgen kommer vi ha skyttar med oss i båda grupperna och vi kommer ha skjuta under hela helgen. Ingen hund få vara skottberörd och ni ska vara säkra på det. Vi kommer också träna vattenapportering. Bokning av rum och kursen sker genom mig Lena på lena@jaktkurs.se

Vi följer Folkmyndighetens anvisningar och kommer hålla avstånd och vi är ute. Därför får alla ansvara för sin övernattning och middag på lördag kväll och frukost på söndag. Vill man sova kvar bokar man ett rum eller så åker man hem och kommer tillbaka på söndag morgon. För frågor hör av er till mig Lena: lena@jaktkurs.se

Vart: Österhaninge. Stockholm.

När: 29-30 maj

Pris: 3500 kr. I detta ingår 2 luncher och fika och 2 dagars träning med instruktör och en skytt i varje grupp.

Antal deltagare: 12 st uppdelade på 2 grupper. Fullbokat, reservplats kan ev komma

Instruktörer är Lena Almstedt och Maria Söder. Vi båda tävlar och startar på prov med våra hundar. Lena har kennel Topgrade och Maria har kennel Blackbound.
3 Responses to Internatkurs den 29-30 maj. Fullbokat reservplats kan ev komma.

  1. Barbro Smith Lindvall says:

    Anmäler mig till kurs 29-30 maj.

  2. Susanna Nussdorf says:

    Hej! Jag undrar vilken nivå man ska ligga på för internatkursen den 29-30 maj?

  3. Britt Abrahmsén says:

    Anmäler mig till kursen 29 – 30 maj

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back to Top ↑