Jaktkurser

Published on februari 16th, 2020 | by lena

1

Två dagarsträning den 29-30 aug i södra Stockholm.

Har gjort en ändring pga Covid-19 Ingen övernattning genom mig , utan ni bokar det själva övernattning på Horsfjärdens vandrarhem. Ni tar med egen middag på lördag kväll, men vi startar upp grillarna för dom som vill, Vi fixar efterrätt efter middagen . Egen dricka tar man med efter önskemål för kvällen. Har sänkt pris eftersom jag tagit bort övernattning och middagen.

Vi tränar under två dagar med två instruktörer som vi byter under dessa dagar. Vi börjar lördagen med samling kl 9 och en liten presentation av vad ni gjort och vad ni vill träna mer på. Lunch vid 13-tiden Efter lunch träning till 16-17 tiden Söndag börjar vi träna kl 9. Lunchen är vid 12-tiden . Vi fortsätter träning till 16-17-tiden. Skott kommer förekomma under dagarna så ingen hund får vara skottberörd.

Detta ingår i kursen: lördag: lunch och fika under dagen. Söndag:lunch och fika under dagen och två dagar med härlig och roligt träning med din hund.

Datum 29-30 aug

Vart: Horsfjärden /Gålö, södra Stockholm.

Pris : 2600 kr

Instruktörer: Lena Almstedt och Maria Söder

OBS Anmälan
är bindande dvs att har du fått en plats är du själv betalningsansvarig  och du får själv ordna en ersättare om du får
förhinder att delta på kursen.  Jag
”jaktkurs” hjälper till om jag har reserver på kö.

Lena Almstedt Kennel Topgrade

Jag började med flattar -83 och har haft 5 st som jag tränat och tävlat i apportering och 2015 köpte jag min första labbe . Har fått 3 hundar till elitklass på B-prov, Pirat blev även Nordisk jaktchampion ( svensk, norsk och finsk). Tävlar även på A-prov och Workingtest. Har nu 1 hund i elitklass och 1 som ska starta i öppen klass. Apporterar även på en del jakter.

Maria Söder.

Maria Söder, Blackbound Gundogs

Ja 2006 köpte vi oss vår första jaktlabrador Liza, som såg till att jag blev fast i både rasen och sporten. Hon blev Jaktchampion och vi hade mycket roligt ihop.

2011 föddes min första kull och
sedan dess har jag haft nästan en kull/år.

Just nu har vi 3 jaktlabradorer i hemmet , SEJCH SEJ(A)CH Söders Broadwalk som jag har haft fantastiska framgångar med , den senaste var när han vann Retriever Mästerskapet 2019, han är still going strong. Blackbound Chorley, har haft 2 kullar och i höst ska vi förhoppningsvis ut och meritera oss på A-proven. Den yngsta är Blackbound Catworth som är precis i början av sin karriär men som jag har stora förväntningar på! Låt se vad framtiden utvisar.

Jag ser mycket framemot att få träffa er och era hundar och är glad att bli tillfrågad en gång till att få komma och hålla träningsdagar på Lenas internat.

Anmälan och frågor sker till Lena mail: lena@jaktkurs.se
One Response to Två dagarsträning den 29-30 aug i södra Stockholm.

  1. Kia Kyrk says:

    Va kul, det här måste vi vara med på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back to Top ↑