Jaktkurser

Published on mars 20th, 2019 | by lena

0

WT-kurs söndag den 5 april. 4 platser kvar

Detta är ett superbra tillfälle att träna på inför alla WT-prov som nu ligger ute, där ni även kan rätta till fel och bara träna eller få bedömningen som om ni kör en tävling. Två sista stationerna kommer vara vattenstationer. Vi kommer ha skott på varje station och på vissa kommer ni följa med skytten en bit och sedan stanna upp för att starta eran övning. Vi kommer ha olika terränger för olika typer av övningar som markeringar, dirigeringar och vid varje station kommer svårigheten bero på vilken klass man vill träna i. Vi kommer prata om bedömningen, hur många poäng man kan få och varför man drar bort poäng. Vi äter lunch vi 13 tiden och fortsätter sedan träningen fram till kl 16. Om ni har några frågor så ring 070-6664371 eller maila mig på lena@jaktkurs.se

Vart: Nynäshamns

Tid : 10-16

Pris : 1300 kr och då ingår lunch och fika.

Antal deltagare: 8 st 4 platser kvar

Anmälan sker genom mail till: lena@jaktkurs.se
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back to Top ↑