Jaktkurser

Published on augusti 16th, 2016 | by lena

8

NYTT. Torsdagskurs dagtid. Ojämna veckor. kl 12-14. Planerar start i september vid minst 4 deltagare.

Finns intresse så starta jag upp en ny grupp på torsdagar.                            Detta är en träningsgrupp som kör året om. Vi gör ett uppehåll på sommaren och över julen. Annars tränar vi hela tiden och när dessa 8 ggr är slut så börjar vi om igen. Vill man prova på så går det bra att försöka vara med och det går bra att sluta efter dessa 8 ggr. Men gruppen lär känna varandra och man blir trygg med både förare och hundar. Man vågar lite mer som både förare och hund.

Vi tränar dagtid i Ågesta och vi tränar på markeringar, dirigeringar, närsök. Mycket fokusering på stadga och fotgående och inkallning. vi är flexlibla och är det någon som vill träna på något speciellt så försöker vi få in det i träningen. Någon gång har vi vatten träning och några gånger har vi fått ihop det så vi kör en Walk-Up. Någon kanske ska starta på prov eller har problem med något speciellt så försöker vi lösa det. Träningen är varannan torsdag och jämna veckor. Alla har med sig 4 egna dummy och alla hjälps åt att kasta lägga ut apporter. Man lär sig jätte mycket genom att vara med och lägga ut och se hundar och förare jobba på avstånd.

Tid :  kl 12-14 

Vart: Ågesta /Farsta

När: Ojämna torsdagar. Planerar start i september

Pris: 1700 kr för 8 ggr a 2 timmar.

Antal deltagare: 6 st. 4 platser  kvar

För mer information så maila eller ring mig 070-6664371

Anmälan sker genom mail: lena@jaktkurs.se




8 Responses to NYTT. Torsdagskurs dagtid. Ojämna veckor. kl 12-14. Planerar start i september vid minst 4 deltagare.

 1. Eva Bengtsberg says:

  Hej Har pratat med Aldona Eriksson.
  Att det finns en plats ledig på appoteringskursen. Undrar om det är en gång eller om det är hela kursen? Provar gärna i morgon om det känns bra så går jag gärna hela kursen? Om det är ok? Hör gärna av dig snarast. Har en Jaktlabbrador 3,05 år har starta på wt 2 gånger och kommit 4. Har startat på Bprov 4 gånger. Första gången fick jag direskera henne för myckt fick då en 2:a , Andra gången var hon för hård imunen, Tredje gången dåligt fotgående, Sista gången så gick allt jätte bra utom att hon bytte det vilda på en gång.

 2. Kerstin Wikström says:

  Hej!

  Jag såg att ni hade en plats kvar i Ågesta 10:00-12:00. Jag är intresserad men jag behöver träna mycket passivitet. Det hindrar mig inte att kasta dummisar o jag lär mig mycket.

  Vänliga hälsningar Kerstin Wikström o Ville

 3. Anette Brennius says:

  Vi önskar en plats om det finns kvar eller så kan
  vi hoppa in om det är någon som inte kan komma på sin träning.
  Anette och Simba.

 4. lotta eckers says:

  Jag kan inte vara med den tiden tyvärr.

 5. Anette Brennius says:

  Det fungerar bra för mig med den tiden.
  Anette och Simba.

 6. Eva branö says:

  Finns det plats på dagträningen?

 7. Mariette Razola says:

  Skulle vilja träna både Luna(nybörjare ) och Kiwi.

 8. Birgitta Larsson says:

  Är intresserad av torsdagsträning dagtid med min idag snart 14mån Tollare.
  Jag vill förstå alla begrepp, gör jag rätt nu?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back to Top ↑